Український FacebookКомпанія Facebook зробила доступною для всіх користувачів Messanger можливість видаляти надіслані повідомлення, проте з певними обмеженнями.
Про це пише сайт Mashable.

Щоб видалити повідомлення, необхідно двічі торкнутися його на екрані та у спливаючому меню вибрати один із варіантів, зазначає видання.

Також існує можливість видалити повідомлення для всіх учасників листування або приховати його тільки від себе самого.

Не обійшлося і без обмежень. Так, видалити повідомлення можна лише упродовж 10 хвилин.

Раніше функція була доступна для жителів Польщі, Колумбії, Болівії та Литви.

Читати також:  Хочете краще запам'ятовувати речі? Тоді малюйте їх!